شماری از زنان داعشی به عراق منتقل شدند-راهبرد معاصر

شماری از زنان داعشی به عراق منتقل شدند

با وجود مخالفت مقامات عراقی با هرگونه انتقال خانواده های داعشی به این کشور، رسانه های منطقه از اعزام 1500 زن و کودک داعشی از حسکه سوریه به سوی غرب عراق خبر داده اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 22
کد خبر: ۲۵۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  از شبه نظامیان کُرد سوری به عنوان یکی از پیشگامان مبارزه با داعش در منطقه یاد می شود. نبرد حماسی آنان با تکفیری ها در کوبانی همچنان در اذهان عمومی زنده باقی مانده است. اکنون و در حالی که نیروهای ترکیه در پی ایجاد منطقه ای حائل به عمق سی کیلومتر در درون خاک سوریه اند، نگرانی از آینده زنان و کودکان داعشی به چالشی عظیم برای جامعه جهانی بدل شده است. دولت عراق صراحتا اعلام نموده حاضر به پذیرش وابستگان تکفیری های داعش نیست.

 

اردوگاه الهول در استان حسکه سوریه توسط نیروهای آمریکا برای منتقل ساختن آنها به مکان دیگری خبر دادند.



خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) روزگذشته اعلام کرد که نیروهای آمریکایی زنان داعشی را برای انتقال به مکانی دیگر از اردوگاه الهول در شرق شهر حسکه در شمال سوریه خارج کردند...

 

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه ، این تعداد از همسران اعضای داعش از آغاز حمله ترکیه به خاک سوریه از اردوگاه الهول خارج و به عراق منتقل شده اند.

 

این خبرگزاری روز یکشنبه نیز از انتقال زنان اعضای گروه تروریستی داعش به وسیله بالگردهای ارتش آمریکا از اردوگاه «الهول» در شرق شهر «الحسکه» در شمال سوریه خبر داد.

 

در همین ارتباط، شبکه الاخباریه سوریه نیز گزارش داد؛ نیروهای آمریکایی عناصر گروه تروریستی داعش را از زندان منطقه «مالکیه» استان حسکه به عراق منتقل می کنند.

 

این در حالی است که همزمان، آمریکا در حال خروج نیروهای نظامی خود از سوریه به دنبال دستور اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری این کشور است.

 

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در روزهای گذشته اعلام کرد که مسکو با شروع عملیات ترکیه در شمال سوریه، نگران محافظت از عناصر داعشی بازداشت شده در مناطق تحت کنترل کردهای سوریه است.

 

بسیاری از کشورها نیز پیش از این نسبت به سرنوشت عناصر داعشی و خانواده آنها هشدار داده و آنها را تهدیدی برای امنیت و ثبات منطقه دانسته اند؛ بویژه آنکه احتمال می دهند عناصر داعش از درگیری کُردها با نیروهای ترکیه، سوء استفاده و فرار کنند.

 

شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز روز چهارشنبه گذشته نسبت به اوضاع انسانی در شمال شرق سوریه و فرار عناصر داعشی از این مناطق در نتیجه حمله ترکیه به مناطق کردنشین هشدار داد.

 

حمله ترکیه به قلمرو تحت حمایت کردها در شمال شرقی سوریه به ترس‌ها درباره قدرت گرفتن دوباره داعش دامن زده است.سخنگوی نیروهای سوریه دموکراتیک اعلام کرد که کردها دیگر نمی‌توانند مسئولیت نگهداری از هزاران داعشی و حامیان آنها را بپذیرند.

 

«مصطفی بالی» سخنگوی «نیروهای سوریه دموکراتیک» به رهبری کردها، مدعی شد که زندان‌های کردها ۱۲ هزار نفر از گروه‌های داعشی را در خود جای داده و اردوگاه‌های این مناطق نیز میزبان بیش از ۹۰ هزار نفر از خانواده‌های آنان است.

 

سخنگوی نیروهای سوریه دموکراتیک تصریح کرد که این بمب، هر زمانی ممکن است منفجر شود و کردها دیگر نمی‌توانند مسؤولیت جلوگیری از انفجار آن را بپذیرند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده